Известие

Collapse
No announcement yet.

Направих си резервен ключ без мастър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Направих си резервен ключ без мастър

Като купихме колата преди време ни я продадоха само с един ключ, и от динекспрес ни казаха доста големи суми за поръчване първо на мастър ключ, и едва тогава чрез него да се обучи резервен ключ, за който също трябваше да се заделят доста пари, затова бяхме взели решението просто много да си пазим единствения ключ Но в нашия блок направиха ключарко ателие, в което могат да направят копие на ключа, като свалят кода от ключа и го записват в новия. Това ни струваше 80 лева, което е доста по-добре от другия вариянт За съжаление обаче се получи само с ключа на 146-цата а за 156-цата машината която сваля кода давала някаква грешка, че бил криптиран и трябвало да се сваля компа на колата и общо взето щяло да излезне пак толкова пари колкото ако си поръчаме оригиналните ключове...
    00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
    97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
    ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Това е съвсем нормална процедура. И аз съм така.
    Трябваше да погледнеш по стари постове тук из Форума на "Алексиус" ако не греша... той има ателие на бул.Стамболийски и дава дори доста по-ниска цена (50лв дори отдолу май малко можеше) за хора от тука. Последно преди лятото съм питал все пак за моята кола. Пращал съм хора и са много доволни..аз също. Той е един от доста добрите в София!
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

много сладко ключе е станало ако беше мое щях да си го сложа под възглавницата да си спя с него
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

В Бриколаж са по 70лв и машината му копира без проблем.
        146 1.4T.S. 98 бивша

Comment

Първоначално публикувано от proper
          Това е съвсем нормална процедура. И аз съм така.
          Трябваше да погледнеш по стари постове тук из Форума на "Алексиус" ако не греша... той има ателие на бул.Стамболийски и дава дори доста по-ниска цена (50лв дори отдолу май малко можеше) за хора от тука. Последно преди лятото съм питал все пак за моята кола. Пращал съм хора и са много доволни..аз също. Той е един от доста добрите в София!
          къде по точно на Стамболийски, че и аз трябва да си вадя резервен
          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer, 1996г

Comment

Във Варна някой колега знае ли къде могат да ми направят втори ключ за 156-1999г. ,че и аз сам само с един и ми прави проблеми
            Alfa156 1.9JTD 1999
            гр.Варна

Comment

Първоначално публикувано от z0ro
              Във Варна някой колега знае ли къде могат да ми направят втори ключ за 156-1999г. ,че и аз сам само с един и ми прави проблеми
              колега мога да те пратя на едно място,където може да ти го направят!!!
              Mercedes Benz E200
              146 1.9 TD

Comment

Първоначално публикувано от chokos
                Първоначално публикувано от z0ro
                колега мога да те пратя на едно място,където може да ти го направят!!!
                къде е това място колега и знаеш ли колко ше ми струва приблизително
                Alfa156 1.9JTD 1999
                гр.Варна

Comment

колега, мога да те пратя на едно място
                  - о! така ли?
                  - да!
                  - нима?
                  -а нима не?
                  - ха дано!
                  -дано кое?

кефи ли ви тоя разговор? ми аз ако знаех ключара май щях да ти дам адреса без да се налага 4 редова комуникация... но явно някои така се самозадоволяват откъм себевисочаисша форма.... успех с фукльовците из форума!
                  Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Принципо за моята кола(146) ми казаха че е около 60лв. всичко,така че предполагам че на твоята няма да е много повече,а това място се намира от полиграфията посока колхозния пазар по улица Крака като движиш на светофара заставаш за направо но там патя нали се раздвоява,хващаш дясното разделение и броиш на третата пресечка завиваш на дясно,ще видиш едно гаражче където правят аларми а точния адрес е ул"Дрин"1 или 2 пада се пог кольозния!!!
                    Mercedes Benz E200
                    146 1.9 TD

Comment

А има ли колеги от Ямбол, които да ме насочат къде мога да си направя резервен ключ,че съм само с един и то счупен

Сорри сега видях че съм се нахакал при 145\6 -те ама влязох от препратка в гугъл и не погледнах раздела. Колата е от подписа,годината е 97
                      Last edited by danniel; d.m.y г., 15:39.
                      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

ключове

има разлика на моделите ключове едните са по лесно се правят и са по евтини
                        другите са по скъпи и трябва и колата да е там -не се клонират
                        РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА!

Comment

в дружба 1 на кооп пазар има автоключар ключовете за алфа 145,146, бяха на 45 лв с чипа правят всякакви авто ключове на добра цена
                          Last edited by kluch; d.m.y г., 17:49.

Comment

Първоначално публикувано от kluch Покажи съобщение
                            в дружба 1 на кооп пазар има автоключар ключовете за алфа 145,146, бяха на 45 лв с чипа правят всякакви авто ключове на добра цена
                            ОК, но с кой код са по 45 лева? Че и на мен наскоро един ключар ми обясняваше как за толкова ще го направи, но се оказа че си мисли за по-стария ключ...
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

здравеите колеги , някои може ли да ми препоръча от Русе къде да отида да ми направят резервен ключ за 156 2001 на по добра цена че като питах ми казаха за някви 120 лева !

Comment

Working...
                              X